Plecy
Cześć! Nazywam się Kasia i jestem założycielką Fundacji NABU. Jest mi niezwykle miło, że rozważasz dołączenie Twojego dziecka do naszych zajęć. Poniżej znajdziesz wszystkie informacje, jak się zarejestrować i rozpocząć z nami wspaniałą przygodę edukacyjną.
Dlaczego warto dołączyć?
Nasze zajęcia to nie tylko nauka, ale i mnóstwo zabawy oraz możliwości rozwijania pasji i talentów Twojego dziecka. Wspieramy rozwój młodych ludzi, oferując różnorodne programy:
  • English Club – nauka języka angielskiego w przyjaznej i interaktywnej atmosferze.
  • Robotyka i programowanie – zajęcia rozwijające umiejętności techniczne i logiczne myślenie.
  • Rysunek cyfrowy – odkrywanie świata sztuki cyfrowej i technik tworzenia na tabletach graficznych.
  • Rysunek i malarstwo – tradycyjne techniki artystyczne dla młodych artystów.
  • Warsztaty DIY – kreatywne zajęcia rękodzielnicze, które rozwijają wyobraźnię i zdolności manualne.
  • Świetlica – miejsce, gdzie dzieci mogą spędzać czas przed i po szkole, biorąc udział w różnych aktywnościach oraz projektach!

Jak się zarejestrować?

Proces rejestracji jest bardzo prosty i składa się z kilku kroków:

1. Wypełnij wstępny formularz rejestracyjny online – znajdziesz go tuż po prawej stronie. Wypełnienie formularza to pierwszy i opcjonalny krok w procesie zapisu na nasze zajęcia.

2. Pobierz pełny formularz rejestracyjny – dostępny w formacie PDF, który możesz pobrać z naszej strony, pod formularzem online. Możesz go wypełnić w domu lub na miejscu, w placówce w naszej fundacji.

3. Dostarcz wypełniony formularz – przynieś go na pierwsze spotkanie, gdzie wspólnie dokończymy rejestrację. Pamiętaj, że rodzic lub opiekun prawny dziecka musi podpisać zgodę na wykorzystanie wizerunku dziecka, dołączoną do dokumentu rejestracyjnego. Dokument ten jest nam niezbędny i pozwala nam robić zdjęcia podczas zajęć i warsztatów, by publikować je na portalach społecznościowych.

Uwaga: Pełny formularz zgłoszeniowy musi być wypełniony tylko raz, podczas pierwszych zajęć w naszej Fundacji. Jeśli Twoje dziecko już wcześniej uczestniczyło w naszych zajęciach, wystarczy wypełnić wstępny opcjonalny formularz online, oraz obowiązkowo, skontaktować się z nami telefonicznie.

Kontakt

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z nami bezpośrednio:

Zarejestruj się już dziś i dołącz do naszej społeczności!

Jeszcze raz dziękujemy za wybór naszej Fundacji. Cieszymy się, że możemy wspólnie wspierać rozwój i edukację Twojego dziecka.

Z pozdrowieniami, Kasia, Fundacja NABU

Cart